Masz pytania? Chcesz zamówić telefonicznie, dzwoń: ☎ 62 590 4002    sklep@dobre-suplementy.pl

Olej z Nasion Truskawki 50ml

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: do 3 dni, najczęściej tego samego dnia
Cena: 25,03 zł 25.03
ilość szt.
Zyskujesz 20 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: Etja
Kod produktu: 5908310446783

Opis

OLEJ Z NASION TRUSKAWKI

NATURALNY 

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

Tłoczony na zimno, nierafinowany, kosmetyczny olej z pestek truskawek. Bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe (ok. 80%) łącznie z omega-3-6-9 oraz witaminy A, E i F. Zapewnia długotrwałe nawilżenie skóry. Szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy na skórze. Przeznaczony do skóry suchej, wrażliwej, problematycznej, uszkodzonej oraz dojrzałej.

Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą.

OLEJ Z NASION TRUSKAWKI

Opis:

TRUSKAWKA /Fragaria ananassa Duchesne/

Roślina z garunku poziomki pochodząca z rodziny różowaty należąca do rzędu różowców. Uprawiana na całym świecie. Do rodziny należy 90 gatunków i ponad 2000 tysiące odmian. Wstępuję w postaci rośliny zielnej z drobną łodygą lub krzewu. Posiada wiele nazw zwyczajowych jak poziomka wieloowocowa, poziomka ananasowa, jednak najczęściej nazywana jest truskawką. Łodyga o krótkim przyroście tworzy rozłogi zwane wąsami. Po zapylaniu kwiat tworzy się dno kwiatowe tworząc jadalny owoc. Zazwyczaj owoce są koloru czerwonego, w których znajdują się drobne pestki z których wytwarza się olej nośnikowy.


OLEJ Z NASION TRUSKAWKI

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

Tłoczony na zimno, nierafinowany, kosmetyczny olej z pestek truskawek. Bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe (ok. 80%) łącznie z omega-3-6-9 oraz witaminy A, E i F. Uzupełnia braki niezbędnych kwasów tłuszczowych zapobiegając utratę wody z naskórka. Zapewnia długotrwałe nawilżenie i ujędrnienie, działa ściągająco oraz szybko się wchłania. Delikaty olej przeznaczony do skóry suchej, wrażliwej, problematycznej, uszkodzonej oraz dojrzałej.

OLEJ Z NASION TRUSKAWKI

SPOSÓB UŻYCIA

stosować bezpośrednio na skórę. Należy kilka kropel (3-5) roztartych w dłoniach i wcierać w uprzednio oczyszczoną skórę twarzy kąpiel regneracyjno-nawilżająca dzięki wysokiej zawartości kwasów nienasyconych polecany jako dodatek w postaci substancji czynnej (10-25%) do kremów, balsamów oraz pozostałych produktów kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji ciała - wzbogaca formułę  stosować jako środek ściągająco-wygładzający dodatek do serum o działaniu AntiAging paznokcie i skórki - zapewnia wytrzymałość i ładny wygląd.

Olej z pestek truskawki oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny, zimnotłoczony i nierafinowany. Produkt przebadany dermatologicznie.

OLEJ Z NASION TRUSKAWKI

PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.

POCHODZENIE

Państwa Europy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Szczegóły:

Pojemność

50 ml

Data ważności

do 1,5 roku


Spójrz również na:

Olej Jojoba - Olej Tamanu - Olej z Czarnego Kminku - Olej z Czarnej Porzeczki - Olej z Kiełków Pszenicy - Olej z Masła Shea - Olej Baobab - Olej z Nasion Chia - Olej z Dzikiej Róży - Olej z Kawy - Olej z Malin - Olej z Marchwi - Olej z Ogórecznika - Olej z Orzecha Laskowego - Olej z Pestek Dyni - Olej z Granatu - Olej ze Słodkich Migdałów - Olej Makadamia - Olej Marula - Macerat z Nagietka - Macerat z Żywokostu - Macerat z Arniki Górskiej - Olej migdałowy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl