Masz pytania? Chcesz zamówić telefonicznie, dzwoń: ☎ 62 590 4002    sklep@dobre-suplementy.pl

Olej z Nasion Marchwi (Macerat) 50ml

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: do 3 dni, najczęściej tego samego dnia
Cena: 18,54 zł 18.54
ilość szt.
Zyskujesz 10 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: Etja
Kod produktu: 5908310446776

Opis

OLEJ Z NASIONA MARCHWI

Macerat

Daucus Carota Oil

Olej o pomarańczowej barwie niezwykle bogaty w beta-karoten i witaminy A, B, C, E i F. Zwiększa elastyczność, regeneruje i wygładza skórę i poprawia jej koloryt. Przeznaczony do skóry wysuszonej, dojrzałej i spękanej.

Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą.

 

OLEJ Z NASIONA MARCHWI

Opis:

MARCHEW ZWYCZAJNA /Daucus carota/

Roślina pochodzi z rodziny selerowatych. W stanie dzikim występuje na terenach Azji, Europy i północnej Afryki. Oczywiście należy też do roślin uprawnych.

 

OLEJ Z NASIONA MARCHWI

OLEJ Z NASION MARCHWI (Macerat) /Daucus Carota in Helianthus Annuus Oil/

Olej w postaci maceratu z marchwi. Otrzymywany jest w wyniku maceracji nasion marchwi w oleju słonecznikowym pozyskiwanym z tłoczenia na zimno.. Niezwykle bogaty w beta-karoten, kwasy tłuszczowe w tym stearynowy, linolowy i palmitynowy. Zawiera również 5 witamin A, B, C, E i F. Nawilża, natłuszcza i regeneruje skórę, dlatego doskonały jest na łuszczycę, oparzenia i blizny. Dzięki swoim właściwościom kojącym nadaje się do skóry po intensywnym opalaniu. Przeznaczony do skóry wysuszonej, dojrzałej i spękanej.

Olej z Nasion Marchwi oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny. Produkt przebadany dermatologicznie.

 

OLEJ Z NASIONA MARCHWI

SPOSÓB UŻYCIA

bezpośrednio na skórę

do aplikacji na twarz (zaleca się stosować w stężeniu 10-15 % z innym naturalnym olejem nośnikowym np. jojoba gold, ze słodkich migdałów BIO)

dodatek do kremów, odzywek, szamponów, balsamów

baza dla naturalnych olejków eterycznych

wpływa regenerująco na skórę poddawaną mocnemu opalaniu (solarium)

idealny do cery jasnej

 

OLEJ Z NASIONA MARCHWI

PRZECHOWYWANIE

Przechowywać w chłodnym miejscu lub w temperaturze pokojowej bez nasłonecznienia

 

POCHODZENIE

Niemcy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

 

Szczegóły:

Pojemność

50 ml

Data ważności

do 1,5 roku


Spójrz również na:

Olej Jojoba - Olej Tamanu - Olej z Czarnego Kminku - Olej z Czarnej Porzeczki - Olej z Kiełków Pszenicy - Olej z Masła Shea - Olej Baobab - Olej z Nasion Chia - Olej z Dzikiej Róży - Olej z Kawy - Olej z Malin - Olej z Truskawki - Olej z Ogórecznika - Olej z Orzecha Laskowego - Olej z Pestek Dyni - Olej z Granatu - Olej ze Słodkich Migdałów - Olej Makadamia - Olej Marula - Macerat z Nagietka - Macerat z Żywokostu - Macerat z Arniki Górskiej - Olej migdałowy, Maceraty

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl