Masz pytania? Chcesz zamówić telefonicznie, dzwoń: ☎ 62 590 4002     sklep@dobre-suplementy.pl

Olej z Czarnego Kminu 50ml

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: do 3 dni, najczęściej tego samego dnia
Cena: 21,20 zł 21.20
ilość szt.
Zyskujesz 20 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Etja
Kod produktu: 5908310446516

Opis

OLEJ Z CZARNEGO KMINU

NATURALNY

Niegella Sativa (Black Cumin) Seed Oil

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z nasion czarnuszki siewnej. Zawiera około 85% nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 6 i omega 9 oraz witaminy A, B1, B2, C E i PP. Wykazuję właściwości regenerujące, wygładza skórę i łagodzi wszelkiego rodzaju alergie. Doskonały do każdego rodzaju skóry.

Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą

OLEJ Z CZARNEGO KMINU

Opis:

CZARNUSZKA SIEWNA (Nigella sativa)

Gatunek Roślina należy do rodziny jaskrowatych. Pochodzi z Azji Południowej i Azji Zachodniej. W Polsce jest rośliną uprawną, można ją spotkać w stanie dzikim. Mocno rozgałęziona łodyga osiąga do 50 cm wysokości. Mieszek czyli owoc jednokomorowy, wielonasienny zwieńczony zeschniętymi słupkami zawiera trójgraniaste czarne nasiona o gorzkim smaku. Z nasion uzyskuję się w procesie wyciskania olej rośliny bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe. Roślina jednoroczna.

OLEJ Z CZARNEGO KMINU

Niegella Sativa (Black Cumin) Seed Oil

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z nasion czarnuszki siewnej. Zawiera około 85% nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 6 i omega 9 oraz witaminy A, B1, B2, C E i PP. Najaktywniejszym składnikiem oleju z czarnego kminu jest tymochinon o właściwościach antyoksydacyjnych, przeciwzapalnych i przeciwreumatycznych. Wykazuję właściwości regenerujące, wygładza skórę i łagodzi wszelkiego rodzaju alergie. Doskonały do każdego rodzaju skóry.

Olej z pestek malin oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny, zimnotłoczony i nierafinowany. Produkt przebadany dermatologicznie.

OLEJ Z CZARNEGO KMINU

SPOSÓB UŻYCIA

może być stosowany bezpośrednio na skórę

kąpiel na przeziębienie- dzięki zawartości tymochiniony leczy objawy przeziębienia. Do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody wlej ok. 10 ml oleju. Dobrze dodatkowo wlać kilka kropel naturalnego olejku eukaliptusowego dla wzmocnienia kąpieli.

leczniczy masaż rozgrzewający

baza do peelingu przeciwbakteryjnego

stosować jako dodatek do kremów przeznaczonych do skóry alergicznej z egzemą

włosy - dodawać do odżywek przeznaczonych do zniszczonych włosów.

OLEJ Z CZARNEGO KMINU

PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zamykać korkiem pompkę dozującą i starać się przechowywać w chłodnym miejscu.

POCHODZENIE

Państwa Europy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Szczegóły:

Pojemność

50 ml

Data ważności

do 1,5 roku


Spójrz również na:

Olej Jojoba - Olej Tamanu - Olej z Czarnej Porzeczki - Olej z Kiełków Pszenicy - Olej z Masła Shea - Olej Baobab - Olej z Nasion Chia - Olej z Dzikiej Róży - Olej z Kawy - Olej z Malin - Olej z Marchwi - Olej z Truskawki - Olej z Ogórecznika - Olej z Orzecha Laskowego - Olej z Pestek Dyni - Olej z Granatu - Olej ze Słodkich Migdałów - Olej Makadamia - Olej Marula - Macerat z Nagietka - Macerat z Żywokostu - Macerat z Arniki Górskiej - Olej migdałowy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl