Masz pytania? Chcesz zamówić telefonicznie, dzwoń: ☎ 62 590 4002    sklep@dobre-suplementy.pl

Rekomendowane produkty
Witamina C TRIO Skoczylas 60kaps.
Witamina C TRIO Skoczylas 60kaps.
35,00 zł
szt.
Olej z Nasion Dzikiej Róży BIO 50ml
Olej z Nasion Dzikiej Róży BIO 50ml
25,96 zł
szt.
Żel pod prysznic dla dzieci BIO 250ml
Żel pod prysznic dla dzieci BIO 250ml
30,25 zł
szt.
Pasta do zębów dla dzieci BIO 75ml
Pasta do zębów dla dzieci BIO 75ml
16,80 zł
szt.
Olejek Geraniowy 10ml
Olejek Geraniowy 10ml
21,86 zł
szt.
BICAPS B COMPLEX 120kaps. Witamina B
BICAPS B COMPLEX 120kaps. Witamina B
55,99 zł
szt.
BICAPS LibiFEM 60kaps.
BICAPS LibiFEM 60kaps.
45,49 zł
szt.
Promocje
Neutralizer - DETOX Skoczylas 60kaps.
Neutralizer - DETOX Skoczylas 60kaps.
66,00 zł 65,00 zł
szt.
Resweratrol Skoczylas 60kaps.
Resweratrol Skoczylas 60kaps.
50,00 zł 49,00 zł
szt.
Witamina C z aronią Skoczylas 300g
Witamina C z aronią Skoczylas 300g
58,00 zł 57,00 zł
szt.

Olej z Nasion Malin 50ml

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: do 3 dni, najczęściej tego samego dnia
Cena: 26,74 zł 26.74
ilość szt.
Zyskujesz 20 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 3.67
Producent: Etja
Kod produktu: 5908310446752

Opis

OLEJ Z PESTEK MALIN

NATURALNY 

/Rubus Ldaeus (Raspberry) Seed Oil/

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny olej pozyskiwany w wyniku tłoczenia na zimno nasion malin. Bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 (ALA), omega-6 (LA), witaminy A i E. Wspomaga wytworzenie kolagenu i elastyny, zwiększając elastyczność i jędrność skóry oraz redukcję zmarszczek. Pełni funkcję naturalnego filtra przeciwsłonecznego, który absorbuje promieniowanie z zakresu UVB i UVA. Przeznaczony dla skóry suchej, wrażliwej i trądzikowej.

Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą.

OLEJ Z PESTEK MALIN

Opis:

MALINA (Rubus)

Inaczej jeżyna. Roślina pochodzi z rodziny różowatych. Nazywana maliną ze względu na czerwoną barwę owoców i ich łatwego odpadania od dna kwiatowego. Krzewy zazwyczaj są łukowato wygięte lub wykładają się nisko na ziemi.Pod ziemią tworzą podziemne klącza i rozłogi, dzięki którym się rozprzestrzeniają. Owoce występują w odmianie kwaśnej lub słodkiej i są jadalne.

OLEJ Z PESTEK MALIN

OLEJ Z NASION I PESTEK MALIN /Rubus Ldaeus (Raspberry) Seed Oil/

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny olej pozyskiwany w wyniku tłoczenia na zimno nasion malin. Bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 (ALA), omega-6 (LA), witaminy A i E oraz kwas elagowy będący antyoksydantem. Olej pobudza regenerację nabłonków i tkanki łącznej, dlatego powinien być stosowany do ran, oparzeń i odmrożeń. Wspomaga wytworzenie kolagenu i elastyny, zwiększając elastyczność i jędrność skóry oraz redukcję zmarszczek. Dodatkowo olej z malin pełni funkcję naturalnego filtra przeciwsłonecznego, który absorbuje promieniowanie z zakresu UVB i UVA. Olej z pestek malin szybko się wchłania, jest lekki nie pozostawia tłustego filmu. Przeznaczony dla skóry suchej, wrażliwej i trądzikowej.

OLEJ Z PESTEK MALIN

SPOSÓB UŻYCIA OLEJU Z NASION MALIN

stosować bezpośrednio na skórę. Kilka kropli (3-5) rozetrzeć w dłoniach i kulistymi ruchami wcierać w uprzednio oczyszczoną skórę twarzy do momentu całkowitego wchłonięcia.

natłuszczać dłonie podatne na odmrożenia zwłaszcza w okresie zimowym

zawartość kwasów omega-3 i omega-6 podnoszą odporność na zakarzenia oraz pobudzają regenerację nabłonków i tkanki łocznej. Stosowany na rany i oparzenia przyspiesza ich gojenie.

dzięki wysokiej zawartości kwasów nienasyconych stosować jako dodatek do produktów kosmetycznych, zwłaszcza kremów w stężeniu 10-20%

dodatek pielęgnacyjny do mieszanek olejowych przeznaczonych do masażu. Wygładza skórę nadając jej jędrność

kąpiel ujędrniająco-regenerująca.

przeznaczonych w pielęgnacji skóry okolicy oczu, szyi oraz dekoltu

odświeża skórę po oplaniu

Olej z pestek malin oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny, zimnotłoczony i nierafinowany. Produkt przebadany dermatologicznie.

OLEJ Z PESTEK MALIN

PRZECHOWYWANIE OLEJU MALINOWEGO

Zawsze po użyciu zamykać korkiem pompkę dozującą i starać się przechowywać w chłodnym miejscu.

POCHODZENIE

Państwa Europy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Szczegóły:

Pojemność

50 ml

Data ważności

do 1,5 roku


Spójrz również na:

Olej Jojoba - Olej Tamanu - Olej z Czarnego Kminku - Olej z Czarnej Porzeczki - Olej z Kiełków Pszenicy - Olej z Masła Shea - Olej Baobab - Olej z Nasion Chia - Olej z Dzikiej Róży - Olej z Kawy - Olej z Marchwi - Olej z Truskawki - Olej z Ogórecznika - Olej z Orzecha Laskowego - Olej z Pestek Dyni - Olej z Granatu - Olej ze Słodkich Migdałów - Olej Makadamia - Olej Marula - Macerat z Nagietka - Macerat z Żywokostu - Macerat z Arniki Górskiej - Olej migdałowy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl