Masz pytania? Chcesz zamówić telefonicznie, dzwoń: ☎ 62 590 4002    sklep@dobre-suplementy.pl

Rekomendowane produkty
BICAPS COLLAGEN FISH+ Formeds 60kaps.
BICAPS COLLAGEN FISH+ Formeds 60kaps.
48,99 zł
szt.
Olejek Lemongrasowy 10ml
Olejek Lemongrasowy 10ml
9,99 zł
szt.
Olejek Geraniowy 10ml
Olejek Geraniowy 10ml
21,86 zł
szt.
Olej Jojoba gold BIO 50ml
Olej Jojoba gold BIO 50ml
23,16 zł
szt.
Bicaps Glucosamine 60kaps. Glukozamina
Bicaps Glucosamine 60kaps. Glukozamina
24,49 zł
szt.
Olej z Masła Shea 50ml
Olej z Masła Shea 50ml
15,00 zł
szt.
Promocje
Neutralizer - DETOX Skoczylas 60kaps.
Neutralizer - DETOX Skoczylas 60kaps.
66,00 zł 65,00 zł
szt.
Resweratrol Skoczylas 60kaps.
Resweratrol Skoczylas 60kaps.
50,00 zł 49,00 zł
szt.
Witamina C z aronią Skoczylas 300g
Witamina C z aronią Skoczylas 300g
58,00 zł 57,00 zł
szt.

Olej laurowy 50ml

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: do 3 dni, najczęściej tego samego dnia
Cena: 25,96 zł 25.96
ilość szt.
Zyskujesz 20 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Etja
Kod produktu: 5908310446929

Opis

Olej laurowy

Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą

 

NATURALNY OLEJ LAUROWY

/Laurus Nobilis Oil/


Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z wawrzynu szlachetnego. Wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, odnawia ochronny płaszcz hydrolipidowy skóry. Skuteczny w leczeniu łupieżu, wypadaniu włosów i chorej skóry głowy. Doskonały do cery zniszczonej, suchej, wrażliwej, i skłonnej do wyprysków.

DRZEWO LAUROWE

(WAWRZYN)/Laurus/


Rodzaj drzew i krzewów z rodziny wawrzynowatych. Wawrzyn szlachetny rośnie w basenie Morza Śródziemnego. Gatunek charakteryzuje się skórzastymi, wiecznie zielonymi i silnie aromatycznymi liśćmi, które stanowią popularną przyprawę. Dodatkowo z owoców rośliny w postaci jagód tłoczy się olej (Oleum Laurinum). W skład oleju ze świeżych owoców wchodzą glicerydy kwasu laurynowego, palmitynowego, olejowego i linolowego oraz olejki eteryczne.

 

OLEJ LAUROWY

/Laurus Nobilis Oil/

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z wawrzynu szlachetnego. Zawiera: chlorofil, przeciwutleniacze, NNKT oraz olejki eteryczne. Wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, odnawia ochronny płaszcz hydrolipidowy skóry. Łagodzi dolegliwości dermatologiczne, pomaga w walce z chorobami grzybiczymi, łuszczycą, czy egzemą. Skuteczny w leczeniu łupieżu, wypadaniu włosów i chorej skóry głowy. Doskonały do cery zniszczonej, suchej, wrażliwej, i skłonnej do wyprysków.

 

Olej laurowy ETJA

jest zimnotłoczony, nierafinowany i w 100% naturalny. produkt przebadany dermatologicznie.

 

SPOSÓB UŻYCIA OLEJ LAUROWY


• stosować bezpośrednio na skórę. Może być również rozcieńczany z innym olejem nośnikowym w pielęgnacji,
• uzdrawiająca kąpiel przyspieszy krążenie, rozszerzy naczynia krwionośne w skórze, a także rozgrzeje i pobudzi cały organizm - dodać do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody ok. 10 gram oleju, kąpać się do 15 minut,
• stosować miejscowo na pojedyncze wypryski, stany zapalne i ranki - działanie antyseptyczne i przeciwbakteryjne,
• regularnie stosowany na skórę głowy pomaga zwalczyć łupież, stany zapalne, łagodzi objawy łuszczycy, a także przyspiesza porost włosów,
• nacieranie opuchnięć powstałych w wyniku urazów,
• właściwości rozgrzewające sprawdzą się przy okładach na stopy (na noc) - zmiękczą zrogowaciałą i pękającą skórę,
• Stosować na dłonie i paznokcie - silne właściwości regeneracyjne i nawilżające przywrócą urodę dłoniom,
• osoby dotknięte reumatyzmem mogą wcierać go w stawy - skutecznie uśmierza ból różnego pochodzenia reumatycznego i artretycznego,
• może posłużyć jako dodatek do bazy przeznaczonej w masażu - podobnie jak w przypadku kąpieli działa rozgrzewająco i pobudzi cały organizm,
• świetny dodatek do domowej produkcji kremów i balsamów np. w połączeniu z masłem shea BIO lub olejem kokosowym BIO.


POSTAĆ KOSMETYKU

Postać stała w kolorze zielonym. W dotknięciu ze skórą zaczyna się topić.


PRZECHOWYWANIE OLEJ LAUROWY

Przechowywać w chłodnym miejscu lub w temperaturze pokojowej w miejscu mało nasłonecznionym.


POCHODZIENIE - TURCJA

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.


Frazy: liść laurowy, wawrzyn szlachetny, liście laurowe, liscie laurowe, napar z liści laurowych, liść laurowy na stawy, oczyszczanie stawów, olejek z liści laurowych, liście laurowe na stawy, liść laurowy właściwości, lisc laurowy na stawy, liscie laurowe na stawy, laurowy

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl